VerksamhetsPT

VerksamhetsPT – En nyckel till framgång

Du driver ett företag sedan många år tillbaka. Ni har duktiga medarbetare, bra lokal och modern utrustning, men något säger dig att ni kan få ut mer av verksamheten.
– Har vi blivit hemmablinda eller har vi helt enkelt blivit för bekväma? 

shutterstock_143531806

Som er VerksamhetsPT hjälper vi er att se saker i ett nytt sken, blir bättre på målfokusering och får in ny energi till din verksamhet.

På samma sätt som man vet att man ska träna och äta rätt behöver man till och från stöd av en personlig tränare för att få saker och ting att hända och få kvalitet i det man gör.

Någon som kan vara ett bollplank, se saker ur ett annat perspektiv, agera klister mellan avdelningarna och genom små enkla åtgärder få organisationen i harmoni och framåtanda. Vi kallar det VerksamhetsPT.

Som oberoende person är det enklare att agera i organisationsöverskridande frågor och lättare att se bästa totala lösningen för verksamheten. Vi skapar engagemang vid förbättringsarbete och driver större frågor lika väl som små mindre insatser där de behövs.

Innan man tar in en VerksamhetsPT kan det vara en fördel att genomföra en workshop för att göra en temperaturmätning av företaget för att bättre hitta och förstå företagets förbättringsområden. Vi föreslår ”Stig in i framtiden – En värdemätare för företaget”.

 

”Om du alltid gör som du brukar göra – hur vet du då att du inte kan göra det bättre?”

© Enklare Verksamhet. All Rights Reserved. Design by We Create Web Designs